2018-02-18 07:13:49• hírek • (x)

Végleges szőrtelenítés az ország legmodernebb gépével Szatmárnémetiben

Ki ne szeretne bársonyosan sima, esztétikus bőrt? A hagyományos eljárásokkal végzett szőrtelenítés hatása általában csak három hétig tart, a borotválás vagy szőrtelenítő krémek használata után pedig már másnap bosszankodhatunk az újranövő szőrszálak miatt.

Próbáld ki napjaink leghatékonyabb módszerét, a Pearl Beauty Center által használt végleges szőrtelenítést E-Lase LHR lézerrel! A nálunk használt, Syneron Candel cég által kifejlesztett E-Lase LHR diódalézeres szőrtelenítő berendezés gyorsan, hatékonyan és kényelmesen szabadítja meg a szőrtelenítés gondjától mind a hölgyeket, mind az ezt igénylő urakat.
 

A lézeres szőrtelenítés alkalmas többek között a lábszár, a comb, a hónalj, az arc, a bajusz, a karok és az intim részek kezelésére is! A végleges szőrtelenítés  nőknél 95%-ban, férfiaknál  75%-ban hatékony. Az eredmény függ a kezelést igénybevevő személy korától, a szőr vastagságától, a bőr típusától és a kezelések számától.
 

Hogy miért jobb a lézeres szőrtelenítés, mint a hagyományos módszerek?  A végleges hatás miatt: az év minden napján simaságot biztosít, nincs többé szőrtüszőgyulladás, kipattogzódás, szakképzett kezelők végzik a szőrtelenítést, idő- és költségtakarékos, valamint higiénikus megoldás. A szőrtelenítés megkezdése előtt a kezelést végző szakember ingyenes tanácsadást ad az ügyfélnek, amely során felvilágosítja és elmagyarázza, mit lehet várni a végleges szőrtelenítéstől.
 

A kezelt terület nagyságától és helyétől függően alkalmanként 15 és 90 perc közötti időtartalommal kell számolni. A lézeres szőrtelenítés egy hat alkalomból álló kezeléssorozat, az egyes alkalmakra 6-8 hetente kerül sor. Általánosságban elmondható, hogy már három kezelés után jelentős szőrveszteséget tapasztalnak a páciensek, a szőrszálak ritkábban nőnek.
 

Legyen bőröd sima modern technológiával! Gyere el te is egy lézeres szőrtelenítés konzultációra, ahol mindenre választ kapsz szakértőinktől! A konzultáció ingyenes, de kötelezettség nélkül tájékozódhatsz a részletekről a Pearl Baeuty Center FB oldalán is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: